googleads
Fri fragt over kr 2999 ,-
Danbo Møbler Brovst

Lænestol

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Lænestol

Kæmpe udvalg af lænestole og hvilestole


Har du brug for en ny lænestol, læderstol eller hvilestol? Vi har et stort udvalg af lænestole, hvilestole, otiumstole og læderstole hos Danbo Møbler. Skal det være en stor flyder af en lænestol, eller skal det være den helt rigtige ergonomiske lænestol med god komfort, der er god for ryggen? Danbo Møbler er klar til at rådgive dig i dit valg og give dig et godt lænestol tilbud.
 

Forskellige læderlænestole og stof lænestole


Vi har altid mange forskellige farver og modeller på lager. Nogle med flere funktioner, som kan være alt fra drejefunktion og vippefunktion, til at de er justerbare, med sædeløft eller med elektrisk motor, der kan vippe din lænestole.

Uanset om din hvilestol skal være i stof eller læder og hvilket design, du ønsker til din hvilestol, så er der mange valgmuligheder hos Danbo Møbler. I vores udvalg finder du bl.a. mærkerne Conform, IMG, Brunstad, Hjort Knudsen, og mange flere forskellige lænestols mærker. Dan dig et overblik over de forskellige modeller inden for lænestole, hvilestole og fodskamler her på siden, og kom forbi den nærmeste Danbo butik og prøv vores lænestole på egen krop.

Vi er klar til at give gode råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige lænestol, som du kan have fornøjelse af mange år frem.
 

Billige lænestole


Vil du gerne have en billig lænestol? Så er du kommet til den rette side. I vores sortiment finder du også billige læder lænestole i en høj kvalitet, der er behagelige at sidde i. Du finder både lænestole i læder og stof, så der er mulighed for at finde en lænestol i et materiale, der passer ind i dit hjem. Vil du gerne have en læder eller stof lænestol med skammel, så kan du også finde sådan en blandt vores lænestole.
 

Få ekstra komfort med en fodskammel


Slapper du ekstra af, hvis du kan smide benene op? Så er en lænestol med skammel måske det rette valg for dig. En fodskammel giver flere anvendelsesmuligheder og gør det muligt at få en endnu højere komfort i sin lænestol. I vores sortiment af lænestole er det muligt at finde en lænestol med fodskammel. Du har også mulighed for at få en lænestol med indbygget fodskammel, hvis ikke du vil have en fodskammel stående foran stolen hele tiden.

Det behøver derfor ikke nødvendigvis at være en dyr investering, hvis du ønsker at investere i en lænestol med skammel.
 

Køb billige lænestole på vores webshop


Er du en af dem, der foretrækker at handle på nettet i stedet for at handle i fysiske butikker? Så har du muligheden hos Danbo Møbler. Vi har en webshop, hvor vi sælger et stort udvalg af vores møbler. Her kan du blandt andet finde en billig lænestol med skammel, hvis du er på udkig efter sådan en.

Lænestole kan købes til mange forskellige priser. Bare fordi du er på udkig efter en god lænestol, er det ikke ensbetydende med, at du skal have den helt store pengepung frem. Her på siden kan du finde lækre lænestole i flere prisklasser - så er det bare med at finde lige præcis den, der passer til din stil og din indretning. I venstre side kan du justere, hvilken makspris du vil give for en lænestol. Således kan du begrænse din søgning, så du får mere specifikke resultater.
 

Vil du gerne prøve vores lænestole, inden du køber?


Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i din nærmeste Danbo butik. Her kan du se vores store udvalg af modeller og prøvesidde dem, du ønsker. I vores forretninger finder du ofte et større udvalg af lænestole, end du gør på vores webshop. Finder du ikke den lænestol, du søgte på vores webshop, så kig derfor gerne ind i butikken. Måske har vi alligevel en lænestol, der falder i din smag.
 

Drejestole


Hos Danbo Møbler finder du et stort udvalg af drejestole i forskellige designs, materialer og prisklasser. Du kan blandt andet finde en drejestol i læder eller stof. Farveudvalget på vores drejestole er også stort. Du kan fx vælge mellem en drejestol i sort, rød, hvid, brun mm. Drømmer du om en drejestol med indbygget skammel? Så kan du finde den hos os! Besøg vores butikker og få et godt drejestol tilbud. Du kan også finde en drejestol til billige penge i vores webshop.
 

Læderstole i sort, hvid, brun, rød mm.


Søger du et godt tilbud på en læder lænestol? Hos Danbo Møbler sælger vi læderstole til billige priser i forhold til mange andre forretninger. Find en læder lænestol i brun, hvid, rød eller sort i vores sortiment, hvor vi også har både læderstole med indbygget skammel og uden. Vores medarbejdere står klar til at give dig et godt læderstole tilbud på vores læderlænestole med indbygget skammel og selvfølgelig også på dem uden. Alle vores lænestole i læder er produceret i en høj kvalitet, men det er stadigt muligt at finde en læderlænestol til billige penge hos os.
 

En stol til ethvert rum


Vores stole kan bruges i de fleste rum i hjemmet. Skal du bruge en stol som supplement til sofaen, så der er plads til alle? Er stolen tiltænkt soveværelset, hvor du ønsker en hyggekrog til læsestunderne eller en stille morgen?

Vores stole kan også bruges i entreen som et behageligt sted at tage sko på eller på hjemmekontoret til de små pauser. Der er mange muligheder, og vi har stole der passer til ethvert behov.

Vælger du din stol i læder, så er den nem at rengøre, og den er modstandsdygtig over for diverse pletter og snavs. En stofstol er derimod indbydende og behagelig at sidde i. Du skal derfor beslutte dig for dine behov og hvilken funktion stolen skal have, inden du vælger det endelige møbel. Alle vores stole er i høj kvalitet og til gode priser.

Alt efter hvad jeres behov er, finder I en lænestol hos Danbo Møbler. Er det en lænestol til børnefamilien? Så er det måske praktisk med en stol, der ikke er så svær at gøre ren. Skal stolen stå i en af de finere stuer, så er der måske større mulighed for at gå mere efter design end praktiske årsager. Det store udvalg både her på hjemmesiden og i vores mange butikker byder på en flot lænestol til ethvert hjem.
 

Komfort eller design


Det kan være et svært valg at afgøre den næste stol. Skal den have optimal komfort eller skal den vække opmærksomhed i rummet? Hos Danbo Møbler behøver du ikke gå på kompromis. Her finder du flere stole, der både lever op til optimal komfort og samtidig passer ind i det moderne hjem.
 

Stole til alle situationer


Læn dig tilbage og nyd livet. Din næste stol skal kunne rumme både aftener med afslapning, læsning, den nye tv-serie i fjernsynet og de dybe samtaler. De bedste stole er dem, der indbyder, så snart man ser dem og dem, der er svære at komme op af, når du først har sat dig.

Se vores store udvalg her på siden eller kom forbi vores forskellige butikker og afprøv din næste stol. Så er du sikker på at siddekomforten er i top. Vi vejleder dig gerne i beslutningsprocessen, så du få det perfekte produkt med hjem.
 

Hvilken stol skal du vælge?


En ting er at have besluttet sig for at ville have en lænestol, en anden ting er så sandelig at finde ud af, lige præcis hvilken stol, det skal være. Det kan være noget af et projekt, når der skal købes et nyt møbel til hjemmet. Er der flere, der skal være med inde over beslutningen om en ny lænestol, kan det være, der skal bruges lidt ekstra tid.

Her på siden kan I sætte jer sammen og kigge på de mange lækre lænestole, vi forhandler hos Danbo Møbler. Vælg den by, hvor I vil handle stolen, og gå på opdagelse. I kan også sortere i venstre side på skærmen, hvor I kan sortere efter pris, mærke eller kategori.
 

Loungestole, løftestole eller en klassiker


Når jagten går ind på en ny stol til hjemmet, er der et væld af forskellige slags at vælge imellem. Måske har I en skøn lænestol derhjemme, der trænger til en udskiftning, fordi den har tjent sin værnepligt. Find en stol, der minder om jeres nuværende med den velkendte komfort.

Hos os finder I alt fra loungestole til løftestole og klassiske lænestole og og seniorstole. En loungestol kommer på banen med et smukt og stilfuldt design. Her får du en moderne lænestol, der ikke nødvendigvis udstråler idéen om den typiske lænestol.

En løftestol giver dig en verden af muligheder. Du kan hæve og sænke sædet, og du får en fænomenal komfort i stolen. Der er forskellige størrelser, farver og materialer, når du er på udkig efter en løftestol. Gå på opdagelse her på siden og se vores udvalg af løftestole.
 

Lænestole fra kendte mærker


Hos Danbo Møbler elsker vi kvalitet - derfor forhandler vi også kun møbler fra mærker, der laver møbler i god kvalitet. Der er flere forskellige mærker at vælge imellem, når du skal finde en ny lænestol.

Find skønne stole fra mærker som Brunstad, Conform, Farstrup, Hjort Knudsen, Img og Nordic C. Fra Farstrup og Nordic C. finder du blandt andet otiumstole, også kaldet seniorstole. Her er ergonomi taget til et helt nyt niveau, og komforten er ikke til at tage fejl af.

Kig forbi en af vores butikker, hvor du kan få den fulde oplevelse af den lænestol, du har forelsket dig i her på vores hjemmeside. Så kan du se farverne og mærke komforten i de forskellige stole, vi forhandler. Har du spørgsmål til vores lænestole, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os eller kigge forbi en af butikkerne, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde det næste møbel til dit hjem.
Beskrivelse

Henter...